(70) 536 0835
e-mail: hello[kuki]dreambit[pont]hu

Webáruház készítés - Referenciák - Belt Studio


Belt Studio Kft.

A honlapkészítés címszavakban: Kereső optimalizált (SEO), Regisztráció, Kosár, Keresés, Autoresponder, Automatikus, Termékfotók, Akciók, Kis- és nagyker árak, Statisztika, Adminisztrációs felület, Rendelés kezelő, Integrált hírlevél küldő.
Ajánlott böngészők: FireFox 6+, Opera 10+, Internet Explorer 8+, Chrome
A Belt Studio webáruház készítés fő céja a hibamentes működés mellet a tökéletes megjelenésre törekvés. A webdesign elengedhetetlen része, hogy a leggyakoribb mai böngészőkben ugyanúgy jelenjen meg. Ezt böngészőfüggetlen CSS, vagy böngészőfüggetlen webdesign készítésnek nevezzük. A legújabb technikák alkalmazása mellett nagy hangsúlyt fektetünk a szabványok betartására, mint pl: World Wide Web Consortium (W3C) által lefektetett HTML és CSS szabványok. A Belt Studio webáruház készítés minőségbiztosítási alapját képzi hogy átadáskor megfelelnek ezen követelményeknek.

A webáruház készítés éve: 2011
Web: www.beltstudio.huBelt Studio Kft. - Facebook

A facebook oldal címszavakban: Facebook egyedi alkalmazás, hírlevél modul a lika-olóknak, FBSDK, weboldalhoz igazított design, CSS.
Ajánlott böngészők: FireFox 6+, Opera 10+, Internet Explorer 8+, Chrome
Tegye a Facebookon való megjelenését egyedivé és eredményessé. Varázsolja interaktívvá facebook profilját, és használja ki az ön számára is kedvező lehetőségeket!
Az egyedi Facebook design kialakítás mellett saját Facebook alkalmazásokkal, Facebook játékokkal, vagy egyéb funkciókkal bővítheti repertoárját a közösségi portálon.

A facebook oldal készítés éve: 2012
Web: Belt Studio Facebook